Barion Pixel
Akció!

Értékelésgyűjtő okoskártya

Alapvető jellemzők:

  • Kis méret: Ez a kártya olyan méretű, mint egy hagyományos bankkártya, tehát könnyen elfér a tárcájában vagy zsebében, így mindig kéznél van, amikor szükség van rá.
  • Egyedi tervezés: Bár a kártya egyszerű, egyik kiemelkedő jellemzője a testreszabhatóság. Nincsenek fix, előre meghatározott minták, tehát ön döntheti el, hogy milyen design-t választ.
  • Tartós anyagok: Ez a kártya ellenálló műanyagból készül, hogy hosszútávon is megbízható maradjon.
  • Felhasználóbarát: Az interaktív kártya egyszerűen és intuitíven használható. Csak érintse az ügyfél mobilkészülékéhez, és a kívánt akció azonnal megtörténik. Az ügyfelek könnyedén csatlakozhatnak a közösségéhez.
  • Beépített QR kód: A kártya egyik oldalára egy QR kódot helyezünk, ami segítségével a mobilkészülék kamerájával is hozzáférhető, hogy minden helyzetben használható legyen.

Felhasználási tippek:

Kérje meg a vásárlókat a tranzakció után, hogy érintsék meg a mobilkészülékükkel a kártyát, hogy csatlakozzanak a Facebook/Google oldalához!

A kártya kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bárhol magával vigye, így bármikor gyűjtheti az ügyfelek csatlakozásait. Élvezze az értékelési pontszám növekedését!”

Original price was: 12,900 Ft.Current price is: 8,900 Ft.

Leírás

Talán Te is szembesülsz az értékelések begyűjtésének nehézségeivel? A FulliCard segítségével könnyedén gyűjtheted be az ügyfelek véleményét – zökkenőmentesen, gyorsan és egyszerűen!

Ahogy tudjuk, az online hírnevünk nagy mértékben függ az értékelésektől, de a FulliCard az új megoldás a hatékony visszajelzésekhez. Használd a kártyánkat az ügyfelek megszólítására, és láss csodát, ahogy pillanatok alatt megosztják véleményüket a Google-n és a Facebook-on. Felejtsd el a bonyolult kereséseket és a macerás értékelési folyamatokat!

A FulliCarddal megtaláltuk az egyszerű és hatékony módszert az értékelések gyűjtésére. Ne pazarold tovább az idődet, szerezz kiváló visszajelzéseket a FulliCard segítségével! Értékelések. Gyorsan. Egyszerűen.

Felelősségkizáró nyilatkozat: a FulliCard Magyarország semmilyen módon nem áll kapcsolatban a Google LLC és Meta termékeivel és szolgáltatásaival. A FulliCard Magyarország egy teljesen különálló, független terméket kínáló entitás.

Értékelésgyűjtő okoskártya termékről 1 értékelés

  1. Horváth József Attila

    Festőként dolgozom, szakemberként nincs időm facebookozni, nekem magas, hogy hogyan képes erre a mai technika, de a srácok elmagyarázták és egyszerü használni, már most van hozadéka. Kéz csapaton van, mind a kettőnek rendeltem. Köszönöm! Attila

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük