Barion Pixel
Akció!

Értékelésgyűjtő okoskártya

Alapvető jellemzők:

  • Kis méret: Ez a kártya olyan méretű, mint egy hagyományos bankkártya, tehát könnyen elfér a tárcájában vagy zsebében, így mindig kéznél van, amikor szükség van rá.
  • Egyedi tervezés: Bár a kártya egyszerű, egyik kiemelkedő jellemzője a testreszabhatóság. Nincsenek fix, előre meghatározott minták, tehát ön döntheti el, hogy milyen design-t választ.
  • Tartós anyagok: Ez a kártya ellenálló műanyagból készül, hogy hosszútávon is megbízható maradjon.
  • Felhasználóbarát: Az interaktív kártya egyszerűen és intuitíven használható. Csak érintse az ügyfél mobilkészülékéhez, és a kívánt akció azonnal megtörténik. Az ügyfelek könnyedén csatlakozhatnak a közösségéhez.
  • Beépített QR kód: A kártya egyik oldalára egy QR kódot helyezünk, ami segítségével a mobilkészülék kamerájával is hozzáférhető, hogy minden helyzetben használható legyen.

Felhasználási tippek:

Kérje meg a vásárlókat a tranzakció után, hogy érintsék meg a mobilkészülékükkel a kártyát, hogy csatlakozzanak a Facebook/Google oldalához!

A kártya kompakt mérete lehetővé teszi, hogy bárhol magával vigye, így bármikor gyűjtheti az ügyfelek csatlakozásait. Élvezze az értékelési pontszám növekedését!”

8,900 Ft

Leírás

Talán Te is szembesülsz az értékelések begyűjtésének nehézségeivel? A FulliCard segítségével könnyedén gyűjtheted be az ügyfelek véleményét – zökkenőmentesen, gyorsan és egyszerűen!

Ahogy tudjuk, az online hírnevünk nagy mértékben függ az értékelésektől, de a FulliCard az új megoldás a hatékony visszajelzésekhez. Használd a kártyánkat az ügyfelek megszólítására, és láss csodát, ahogy pillanatok alatt megosztják véleményüket a Google-n és a Facebook-on. Felejtsd el a bonyolult kereséseket és a macerás értékelési folyamatokat!

A FulliCarddal megtaláltuk az egyszerű és hatékony módszert az értékelések gyűjtésére. Ne pazarold tovább az idődet, szerezz kiváló visszajelzéseket a FulliCard segítségével! Értékelések. Gyorsan. Egyszerűen.

Felelősségkizáró nyilatkozat: a FulliCard Magyarország semmilyen módon nem áll kapcsolatban a Google LLC és Meta termékeivel és szolgáltatásaival. A FulliCard Magyarország egy teljesen különálló, független terméket kínáló entitás.

Értékelésgyűjtő okoskártya termékről 1 értékelés

  1. Horváth József Attila

    Festőként dolgozom, szakemberként nincs időm facebookozni, nekem magas, hogy hogyan képes erre a mai technika, de a srácok elmagyarázták és egyszerü használni, már most van hozadéka. Kéz csapaton van, mind a kettőnek rendeltem. Köszönöm! Attila

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük